Bouwbedrijf Janssen NV

Maastrichterstraat 426
3740 Mopertingen

T. 089 62 97 70
F. 089 62 97 79

Info@bouwbedrijf-janssenbe2573.webhosting.be

Onze visie: SERVICE OP MAAT

Directe en persoonlijke aanpak

Als klant wordt u persoonlijk bij het bouwproject betrokken waardoor wij kunnen direct inspelen op uw wensen en woonvisie.

Bouwbedrijf Janssen is uitgegroeid van een kleine onderneming naar één van België’s meest persoonlijke bouwbedrijven, waarbij het familiale karakter en de directe aanpak onaangetast is gebleven. Hier profiteert u als bouwheer van mee. 

Een competente ploeg medewerkers met jarenlange ervaring en beroepsfierheid is hier op afgestemd. Een sublieme service is het resultaat.

Flexibiliteit

Een goed gestructureerd bouwbedrijf moet kunnen inspelen op veranderende situaties. Deze vaardigheid van Bouwbedrijf Janssen geeft u als klant een veelzijdig en gespecialiseerd aanbod.

Hierbij wordt de grootste aandacht besteed aan de kleinste details van werkvoorbereiding, werkdocumenten, uitvoeringsdetails, timing tot keuze van onderaannemers….

Recente projecten

Het team

You can use these sections to highlight the features of heading. Use these paragraphs to focus on the topic you want. Make sure you keep it short and attractive.

 

Luc Janssen

Dagelijkse leiding
luc@bouwbedrijf-janssenbe2573.webhosting.be

_

Adviseur openbare werken
_@bouwbedrijf-janssenbe2573.webhosting.be

_

Adviseur particuliere projecten
_@bouwbedrijf-janssenbe2573.webhosting.be

jaar ervaring

Ervaren vakmannen

Persoonlijk aanspreekpunt

+

Tevreden klanten