Hotelbouw

Hotelbouw: Een toekomst op maat van uw budget

Goed werk verdient een pluim en die kwam er zeker met de bouw van het Martin’s Hotel op de Alden Biesen site in Rijkhoven. Dankzij de goede referenties uit ons verleden mochten wij meebouwen aan een nieuwe toekomst! Het hotel, waar 72 kamers, een restaurant, een zwembad, een luxueuze wellness, 3 vergaderzalen, een feestzaal en een bar naadloos verwerkt werden in en aan een historisch pand, en dit op 15 maanden tijd, is een sterk staaltje van teamwork, coördinatie en doorzettingsvermogen! Ons ‘handelsmerk’, al 50 jaar lang!

Martins hotel

Hotelbouw: traditie met een nieuwe toekomst

Goed werk verdient een pluim en die kwam er zeker met de bouw van het Martin’s Hotel op de Alden Biesen site in Rijkhoven. Dankzij de goede referenties uit ons verleden mochten wij meebouwen aan een nieuwe toekomst!

Het hotel, waar 72 kamers, een restaurant, een zwembad, een luxueuze wellness, 3 vergaderzalen, een feestzaal en een bar naadloos verwerkt werden in en aan een historisch pand, en dit op 15 maanden tijd, is een sterk staaltje van teamwork, coördinatie en doorzettingsvermogen! Ons ‘handelsmerk’, al 50 jaar lang! 

Martins hotel