Prefab Janssen NV

Maastrichterstraat 426
3740 Mopertingen

T. 089 62 97 70
F. 089 62 97 79

Info@bouwbedrijf-janssen.be

Prefab: Totaaloplossingen voor elk bouwproject​

Tijd besparend, snellere bouwtijd.

Door te werken met grote stukken reeds gefabriceerde materialen, wordt uw bouwproject eens zo snel gerealiseerd. Dat spreekt voor zich. Het tijdrovend bekisten op de bouwwerf wordt vervangen door op maat gestorte elementen die de vele kostelijke manuren aanzienlijk reduceren.

Onafhankelijk van het weer

De tijdswinst ten gevolge van het werken met prefab elementen gaat nog verder. Er kan namelijk doorgewerkt worden ongeacht de weersomstandigheden. Een grote meerwaarde in een regenachtig land als België! Bovendien valt de invloed op de kwaliteit van de beton door regen, wind, temperatuurverschillen en vorst volledig weg.

Hogere kwaliteit van beton

Velen denken compleet ten onrechte dat prefab gepaard gaat met een lagere kwaliteit. De hoge kwaliteitseisen die Prefab Janssen stelt hebben als resultaat dat het beton van onze prefab elementen aantoonbaar van superieure kwaliteit is. Door het storten op mechanische triltafels en steeds te werken met vast ingestelde mengverhoudingen, waardoor een constante betonsamenstelling gegarandeerd wordt, ligt de betonkwaliteit hoger dan 50N/mm².

Beton in meerdere toepassingen

Prefab kent ontzettend veel toepassingen. Constructieve elementen in alle stijlen en maten ondersteunen de veelzijdigheid. Bovendien worden ramen en deuren uitgespaard in de bouwelementen. Diverse toepassingen zijn balken, kolommen, trappen, traptredes, grote vloertegels, geluidswanden, keerwanden, …

Prefab Janssen heeft zich in het bijzonder toegelegd op het ontwikkelen van diverse designs waardoor een uiteenlopende look & feel aangeboden kan worden.

Prefab Janssen voorziet tevens in tal van toepassingen voor verschillende soorten bouwelementen zoals traptreden, vloertegels, betonplaten voor zwaar of licht verkeer, kleine wandelementen, plinten,….

Prefab is ook een gegeerd middel voor toepassingen in allerlei professionele bouwprojecten.