Bouwbedrijf janssen: meer dan een halve eeuw ervaring

Het team

Met méér dan 50 jaar ervaring, van vader op zoon, kan men bij Bouwbedrijf Janssen letterlijk spreken van een ‘built to last’-verhouding

Opgericht in 1963 door Johnny Janssen, werden meteen de fundamenten gelegd voor een constructief bedrijf dat houdt van een persoonlijke aanpak en gericht is op bouwen in een team

Kwaliteit staat nog steeds voorop en dat leidde in 2017 tot een erkenning van klasse 7 én het behalen van een Construction Quality Aannemer label.

U herkent ons bouwpatroon in alle sectoren, van gezinswoningen tot grote woonprojecten, van sport- en cultuurgebouwen naar showrooms, kantoren en zelfs een prestigieus hotel.

Built to last…
We bouwen samen aan uw toekomst!

Bouwbedrijf Janssen respecteert afgesproken termijnen.

Uit respect voor onze klanten respecteren we onze afgesproken termijnen. Doordat we beschikken over een goed op elkaar afgestemd team dat beschikt over de nodige ervaring en kunde, kunnen we elke opdracht aan met ons eigen team.

Bouwbedrijf Janssen werkt nauwkeurig, en met oog voor detail.

50 Jaar ervaring krijg je alleen door nauwkeurig te werken en steeds te streven naar topkwaliteit. Daarom zorgen we zelf voor de nodige strenge kwaliteitscontroles, zodat we steeds onze eigen hoge normen halen.

Bouwbedrijf Janssen staat voor glasheldere afspraken.

Een woord is een woord. Daar houden we ons minutieus aan al sinds de oprichting van het bedrijf. We streven naar een optimale klantentevredenheid en communiceren daarom altijd klaar en duidelijk over onze projecten.